martes, 3 de junio de 2008

Podcast amb ClickCaster

Podcast amb ClickCaster
FES CLIC AQUÍ I VES A LA PÀGINA 8 DEL PDF QUE SE T'OBRIRÀ

A continuació en tens un resum com a recordatori:

3.1.- Fem un podcast senzill amb el Clickcaster
L'objectiu d'aquesta pràctica és fer un podcast molt senzill.
És una pràctica en directe, sense descàrregues. Ens donen espai on desar els nostres podcasts. Podem etiquetar i sindicar des d'aquí... tot i que, de moment, no no ho farem.

3.2.-La inscripció
Entrem a la web del Clickcaster, http://www.clickcaster.com, i ens donem d'alta a través del formulari que ens apareix a la pàgina inicial.
I passem a inscriure’ns-hi
No ens caldrà ni anar a buscar el correu de verificació, ja podem entrar directament a treballar.

3.3.- I passem directament a fer el podcast
Quan tornem a la pàgina principal ja podem introduir el nostre nom d'usuari i la nostra contrasenya, llavors anirem a la pestanya "Create", i, dins d'ella, triarem l'opció de crear un nou podcast ("New Podcast") que ens portarà a la pàgina següent. 12 Àrea TIC

Escrivim el nom del nostre podcast a "Title" (1), al 2 el nom reduït que figurarà a l'adreça (sense accents, ni caràcters especials), al 3 una breu descripció i al 4 les etiquetes, les paraules que serviran per classificar, identificar i cercar el podcast ("tags") separades per espais.
Si ja en teniu de creats, entrarem a través de "New Episode", la propera pantalla.
Assegureu-vos que teniu el Java instal·lat a l'ordinador; si no, us portarà a la pàgina per fer-nje la descàrrega.

Escrivim el títol de l'episodi a 1 i podem, o bé carregar un fitxer que ja tinguem editat a través de "Upload" o bé, com farem ara, a través de "Record" (2) enregistrarem la part sonora del nostre podcast.
Connectem el nostre micro i pitgem la tecla de gravació, la del punt roig, i, un cop acabada la gravació, comprovem amb la tecla de reproducció com ha quedat. Podem reescriure tantes vegades com vulguem el fitxer de so.
A l'apartat 3 escriurem el text que acompanyarà el nostre episodi de podcast. També podem afegir alguna imatge de suport.
L'episodi el podem fer públic ("Everyone") o privat ("Save draft").
Finalment, acceptem les condicions ("I agree...") i amb "Upload" el guardarem al seu servidor.
Tinguem paciència: pot costar-li una mica pujar el nostre fitxer. Ens proposarà també de deixar-ne còpia al nostre ordinador.

3.4- Ara en podem editar la presentació gràfica
Ara, des de "Manage", podem dissenyar la part gràfica del nostre podcast: títols, colors, imatges... Podem fer servir les imatges que tenim a la nostra carpeta
També des de la pestanya "Manage", però des de l'apartat d'"Episodes", veiem els podcasts que tenim enregistrats (1) i en retoquem els elements que calguin (2). Finalment, desem els canvis (3).


Àrea Tic 11

No hay comentarios: