miércoles, 9 de abril de 2008

YouTube EL TEU PORTAL: : ÚS I ABÚS

Les darreres classes les hem fet servir per crear un compte personal al YouTube per a cadascú i configurar el vostre canal. Ara ja teniu feta la presentació i el perfil i per poder començar a pujar vídeos primer haureu de generar-los.
Tot el material que tenim rodat sense editar del CV Panasonic del primer quatrimestre serà el que haureu d'editar amb el Pinnacle8. Teniu el link més avall al MANUAL PINNACLE8, que heu de consultar per començar a editar. Vénen un parell de setmanes d'edició i després: A penjar continguts al CANAL JOANOT TV!!!!


Abans de fer-ho, però heu de llegir-vos bé tota la part legal i pensar que només podeu fer servir imatges captades per vosaltres amb permís de la persona que hi surt ( els alumnes de l'IES ja tenen el permís dels drets d'imatge signat dels pares) i que us comprometeu a no generar continguts que puguin tenir un contingut obscè, sexista, racista o que atempti contra la dignitat de les persones.
També heu de respectar els drets d'autor i no penjar músiques que tinguin copyright.
Si feu servir algun contingut que no sigui vostre ( per exemple, una fotografia) , heu de citar SEMPRE el seu autor i la web on apareix originalment.
RESPECTEU I US RESPECTARAN!

No hay comentarios: